Van der Toorn advocaten is een door het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (ECABO) erkend leerbedrijf.

ECABO is een intermediair tussen mbo-leerlingen die een stageplaats zoeken en erkende leerbedrijven die een stage aanbieden. ECABO bemiddelt ook bij praktijkleren in het vmbo.

ECABO werkt voor negen sectoren van de arbeidsmarkt. Secretarieel, Bedrijfsadministratie, Commercieel, Bank- en verzekeringswezen, ICT, Juridisch, Informatiedienstverlening, Orde en Veiligheid en Kunst. In totaal volgen 90.000 jongeren een opleiding in één van deze sectoren. Bijna een kwart van alle mbo’ers. Het mbo leidt de helft van alle leerlingen op: die jonge mensen vormen straks de ruggengraat van de Nederlandse arbeidsmarkt. Om straks een volwaardige bijdrage te kunnen leveren aan de arbeidsmarkt is het opdoen van praktijkervaring onontbeerlijk.

Van der Toorn advocaten vindt het belangrijk dat mbo-leerlingen uitgebreid kennis kunnen maken met het vakgebied. Daarnaast is het aanbieden van stages en leerbanen ook een goede manier om met potentiële medewerkers in contact te komen. Omdat wij vinden dat hoe eerder jongeren kunnen kennismaken met het echte werk, hoe beter ze voorbereid worden op hun latere beroep, willen wij jonge mensen daarin helpen.

Stages zijn er in soorten en maten: van een snuffelstage of een leerwerktraject in het vmbo tot een gewone stage of leerbaan in het mbo. Gelet op de onze werkzaamheden en onze dienstverlening hebben wij gekozen voor enkel langdurige fulltime stageplaatsen of een leerbaan.