Met de auto vanaf Eindhoven:

Op de A2 de afslag Kelpen/Roermond, aan het einde op de rotonde links, bij de volgende rotonde rechtdoor (de groene brug over) richting Baexem/Roermond. Op de rotonde bij Baexem rechtdoor. Direct na de Maasbrug bij de verkeerslichten rechtsaf, vervolgens op de rotonde de 3e afslag (Minderbroedersingel) nemen. Weg blijven volgen tot de de grote kruising met verkeerslichten. Tussen dat verkeerslicht en het volgende ligt rechts het gerechtsgebouw en links het advocatenkantoor.

Met de auto vanaf Maastricht: 

Op de A2 de afslag St. Joost, Maasbracht en Roermond, aan het einde op de rotonde rechts en aan het einde linksaf de N271 op. Na het politiebureau van Roermond aan de linkerzijde te zijn gepasseerd, bij de tweede verkeerslichten rechtsaf en bij de volgende verkeerslichten links aanhouden. Daarna een parkeerplaats zoeken. Het kantoor ligt recht tegenover de (ingang van de) rechtbank.

Met het openbaar vervoer: 

De eindhalte van de bus is het NS-station. Naar de doorgaande weg lopen en links af deze weg volgen. Aan het einde van de weg “ligt” het gerechtsgebouw. Het kantoor ligt recht tegenover de (ingang van de) rechtbank. De loopafstand van het NS/bus-station bedraagt ongeveer 5 minuten.